V Mariboru bo v petek, 15. 11. 2019, med 8.00 in 15.00 uro, v Športni dvorani LUKNA, organiziran KARIERNI SEJEM, NAMENJEN SREDNJEŠOLCEM.

Sejem bo obiskovalcem, predvsem srednješolcem, ki zaključujejo srednjo šolo omogočil pridobitev različnih informacij glede možnosti za nadaljnji študij ter informacije glede možnosti za zaposlitev. Predstavile se bodo fakultete kot tudi razne druge šole, ki izvajajo  izobraževanje odraslih, predstavila se bodo različna podjetja in ustanove. Predstavila se bo tudi naša šola.

GSKŠ Ruše bo s prilagoditvijo petkovega urnika omogočila udeležbo dijakov 4. letnika. V petek, 15. 11. 2019, bodo dijaki 4. letnika imeli pouk prve tri ure po običajnem urniku. Nato se dijaki 4. letnika samostojno odpravite v Maribor in si ogledate sejem. Ob prihodu na sejemski prostor (predvidoma od 11.30 do 12.00) se javite na stojnici naše šole, kjer bodo spremljevalni učitelji tudi evidentirali vašo prisotnost. Sledil bo individualni ogled sejma. Po ogledu dijaki zaključite s šolskimi obveznostmi in se odpravite domov. Za dodatna pojasnila, vprašanja se dijaki na sejmišču lahko obrnete na učitelje na stojnici GSKŠ Ruše.

Dijaki udeleženci poskrbite za varno gibanje v cestnem prometu ter za primerno obnašanje na dogodku.

Dijaki ostalih letnikov se sejma lahko udeležite izven šolskih obveznosti oz. pouka (npr. na poti domov). Ogled vsem zainteresiranim priporočamo. Vstopnine ni.

[button link=”https://www.flipsnack.com/vseckamingrem/bro-urazapdf.html” size=”xl” icon=”info-circle”]BROŠURA[/button]

 

 

(Visited 64 times, 1 visits today)