Drage dijakinje in dijaki,
je “letos” še kaj časa, motivacije in energije za umetnost? S poukom se junija zaključuje tudi projekt RaST (po skoraj štirih letih), a smo “stisnili” in skupaj s profesorji likovne umetnosti Pedagoške fakultete Univerze v Mariboru pripravili še zadnji aktivnosti RaST in sicer delavnici, ki povezujeta teorijo in praktično delo na področju umetnosti:

  1. Arhitektura v risbi, sliki in fotografiji, TA PETEK, 28.5.2021, prijava do tega četrtka, 27.5. na http://prijava.projekt-rast.si/podrobnosti_aktivnosti/230
  2. Sodobna umetnost – izziv in+ali provokacija!?, naslednji petek 4.6.2021, prijava do torka,1.6. na http://prijava.projekt-rast.si/podrobnosti_aktivnosti/231

Obe aktivnosti bosta potekali od 14:00 do 20:30 v Galeriji RRRudolf na Lentu v Mariboru, več informacij o vsaki je na zgornjih povezavah.
Prav tako v zadnjih dneh projekta potekajo še FERI-jeve Sobotne delavnice o trendih v tehniki in tehnologijah. Od te sobote, 29.5. v živo na fakulteti (in ne več na daljavo) čakata temi:

  • 29.5.21 Biti ali kvantno biti? Uvod v kvantno razmišljanje in računalništvo (6 ur; Holobar, Frančič)
  • 5.6.21 Kako iz besedila pridobiti znanje, ki ga razume računalnik, da lahko odgovarja na vprašanja? (5 ur; Ojsteršek)

Več informacij in prijava na zgornji delavnici je na http://prijava.projekt-rast.si/podrobnosti_aktivnosti/227

Na vseh aktivnostih je prijava in udeležba brezplačna. Za vprašanja sem vam na voljo na tem e-naslovu in spodnji številki.
Dajmo, skupaj pokažimo, da nam Korona in šola na daljavo nista vzeli volje in bomo projekt RaST izkoristili do zadnjega atoma!

Lep pozdrav,

dr. Marko Ivanišin
www.projekt-RaST.si
Instagram: #RazvijSvojTalent

(Visited 120 times, 1 visits today)